Posts

7SKIN Inspired by Enchanteur Paris

Image
7SKINCHANTEUR
Inginkan kelainan dalam setiap pembelian? Berita baik untuk penggemar 7SKIN semua.. Kini, 7SKIN melancarkan 7SKINCHANTEUR untuk setiap unit pembelian 7SKIN collagen foundation.. Semuanya khas untuk anda..



*4 pilihan personality anda

APA KELEBIHAN 7SKIN? - Salmon collagen (French organic) - Beeswax (French best quality) - Vitamin C (High quality : Dr. recommended) - Vitamin E (High quality : Dr. recommended) - SPF40+ (French supplied) *KKM: NOT1710045292K

APA KEBAIKAN 7SKIN? - Mampu menegangkan kulit - Mencegah penuaan - Membantu merawat kulit - Memudarkan parut jerawat - Mengelakkan muka berminyak - Melembutkan kulit - Melembapkan kulit - Mencerahkan kulit - Mencegah sel-sel kulit menjadi mati - Menyihatkan kulit - Menyegarkan kulit

HARGA DAN FREE GIFT? - 1 botol 15ml Collagen 7 Galaxy Foundation  = RM80RM79 - Free Enchanteur Perfume EDT 50ml (4 pilihan wangian) - Free RM5 Prepaid Reload (Maxis, Celcom, Digi, Umobile, TuneTalk) - Free RM100 Cash (Lucky Box) - Free Postage - Free Delivery (Sungai B…

SALES FEBRUARY !

Image
PROMOTION CHINESE NEW YEAR IS ALMOST DONEEE !

Grab while stock last !
Enjoy purchasing our 7SKIN Collagen 7 Galaxy Foundation at the lowest price and get free gifts (Too Faced Love Flush Blush + Unicorn Brush) for every purchased of 2 units and above !

Promo price :

1 unit - RM 59 free postage
2 unit - RM 118 free postage + free gifts

Normal price :

1 unit - RM 80 free postage
2 unit - RM 150 free postage

Valid till 28th February ONLY

STOCKS ARE LIMITED
GRAB NOWW FASTTTTT

For more details kindly whatsapp +60136503086

CHINESE NEW YEAR SALES !!!!!!

Image
Hye guyssss. IT'S CHINESE NEW YEAR SALE !

What is exciting about festive season ? We're having a sale again ! Yayyyy !

During this whole month of FEBRUARY, you can enjoy purchasing our 7SKIN Collagen 7 Galaxy Foundation at the lowest price and get free gifts (Too Faced Love Flush Blush + Unicorn Brush) for every purchased of 2 units and above !

Promo price :

1 unit - RM 59 free postage
2 unit - RM 118 free postage + free gifts

Normal price :

1 unit - RM 80 free postage
2 unit - RM 150 free postage

Valid till 28th February ONLY

STOCKS ARE LIMITED
GRAB NOWW FASTTTTT

For more details kindly whatsapp +60136503086

QUESTION FROM FACEBOOK 7SKIN HQ

Image
GUESS HOW MANY LEFT??


Hai sis-sis semua.... U all mesti lucky girls yang tengok post ni dari Facebook 7SKIN HQ kan? Hehe... Great!

So, berapakah jumlah unit foundation 7SKIN Kiss Me Now® yang tinggal?

Jawapannya ialahhhh......... 130 unit.... Yeyyy.... Siapa yang jawab 130 tadi??

Siapa yang jawab dengan tepat tadi, SILA click wasap link ni >>> www.wasap.my/60125920867 dan bagi fullname, address, and email untuk redeem your gift ya..... Jangan tipu k.... Berdosa kalau menipu..... Huhuhu....

TAHNIAH kepada sesiapa yang berjaya.....

Salam sayang buat u all.... Keep in touch and stay tune with 7SKIN Kiss Me Now for a better luck....

(*actually kesemua 130 unit tu akan di hantar kepada stokis awesome kami di Ipoh (Syafiza Beauty Resources Sdn Bhd) esok pagi... hehe..

Love y'all.....
Take care of your skin, people will take care of you..

www.wasap.my/60125920867
www.wasap.my/60125920867
www.wasap.my/60125920867

7SKIN Kiss Me Now Giveaway Contest

Image
OMG!!! 7SKIN Kiss Me Now Giveaway Contest is now ON!! Backtoback action!! Special untuk semua peminat luxury foundation...

IG @7skinkissmenow sedang menjalankan Contest Giveaway kepada sesiapa yang FOLLOW, LIKE, & TAG kawan² paling massive adalah pemenang yang dicari....

NAK JOIN? Senang dan super easy!! Ikut step kat bawah ni:

1) FOLLOW @7skinkissmenow
2) LIKE contest photo 7SKIN
3) TAG kawan² seramai yang boleh

Tu je? Yes, tu sahaja.... So, CEPAT CEPAT CEPAT!!! Contest berjalan starting harini (31 Jan - 2 Feb 2018) je... Siapa banyak, dia dapat...

Pemenang akan diumumkan dalam IG dan FB 7SKIN Kiss Me Now... GOOD LUCK Y'ALL



7SKIN - Kiss Me Now®



FB : 7SKIN HQ
IG : @7skinkissmenow
Web : 7skinofficial.blogspot.com
www.wasap.my/60125920867

TIPS MENGELAKKAN MUKA NAIK JERAWAT

Image
Jerawat di muka, terutamanya jika ia tumbuh dengan banyak boleh menyebabkan seseorang individu hilang keyakinan untuk berdepan dengan orang ramai. Di bawah ini kami kongsikan dengan anda rahsia kecantikan muka bebas jerawat. Jika anda seseorang yang mementingkan kebersihan wajah atau memiliki kulit wajah yang sensitif, kami syorkan agar anda ikuti tips di bawah ini.
1) Elakkan menyentuh muka anda dengan mana² bahagian tapak tangan 2) Elakkan mengelap muka menggunakan towel yang anda gunakan untuk lap badan 3) Jangan melawat ke tempat² yang kotor 4) Pastikan muka selalu terdedah kepada cahaya matahari pagi (sebelum pukul 10) 5) Banyakkan minum air masak/mineral 6) Makan buah²an yang kaya dengan VITAMIN E dan C 7) Pastikan muka anda sentiasa bebas dari minyak (sentiasa lap muka dengan tisu muka/kain lap muka) 8) Jangan gunakan produk muka yang terlalu banyak bahan kimia (buat research tentang produk dahulu) 9) Jangan campur² produk muka pada satu² masa 10) Elakkan diri daripada terlalu bany…

ADAKAH ANDA MEMILIH PRODUK YANG BETUL?

Image
AWAS!! ANDA BERADA DI ZON CHEMICAL-FREE

- Hindari segera kosmetik berchemical anda
- Hindari segera kosmetik tiada kelulusan KKM anda
- Hindari segera kosmetik tidak berkualiti anda
- Hindari segera kosmetik tiruan anda
- Hindari segera kosmetik tiada cop halal anda
- Hindari segera kosmetik tidak fresh anda
- Hindari segera kosmetik outdated anda



PILIHLAH 7SKIN YANG DAPAT MENJAGA KESIHATAN KULIT ANDA

- Terbukti berkesan merawat kulit
- Terbukti kulit menjadi lebih gebu
- Terbukti kulit menjadi lebih cerah
- Terbukti kulit menjadi lebih lembut
- Terbukti berkesan menghilangkan parut
- Terbukti berkesan mengelakkan muka berminyak
- Terbukti dapat melindungi kulit daripada sinaran UV
- Terbukti setanding produk antarabangsa
- Terbukti mendapat kelulusan KKM (NOT1710045292K)
- Terbukti collagen foundation halal
- Terbukti tiada bahan kimia
- Terbukti menggunakan bahan² organic dari France
- Terbukti diformulasikan oleh Profesor terkemuka di Malaysia
- Terbukti wajah menjadi lebih berseri
- Terbukti mampu dimil…