Posts

CHINESE NEW YEAR SALES !!!!!!

Image
Hye guyssss. IT'S CHINESE NEW YEAR SALE !

What is exciting about festive season ? We're having a sale again ! Yayyyy !

During this whole month of FEBRUARY, you can enjoy purchasing our 7SKIN Collagen 7 Galaxy Foundation at the lowest price and get free gifts (Too Faced Love Flush Blush + Unicorn Brush) for every purchased of 2 units and above !

Promo price :

1 unit - RM 59 free postage
2 unit - RM 118 free postage + free gifts

Normal price :

1 unit - RM 80 free postage
2 unit - RM 150 free postage

Valid till 28th February ONLY

STOCKS ARE LIMITED
GRAB NOWW FASTTTTT

For more details kindly whatsapp +60136503086

QUESTION FROM FACEBOOK 7SKIN HQ

Image
GUESS HOW MANY LEFT??


Hai sis-sis semua.... U all mesti lucky girls yang tengok post ni dari Facebook 7SKIN HQ kan? Hehe... Great!

So, berapakah jumlah unit foundation 7SKIN Kiss Me Now® yang tinggal?

Jawapannya ialahhhh......... 130 unit.... Yeyyy.... Siapa yang jawab 130 tadi??

Siapa yang jawab dengan tepat tadi, SILA click wasap link ni >>> www.wasap.my/60125920867 dan bagi fullname, address, and email untuk redeem your gift ya..... Jangan tipu k.... Berdosa kalau menipu..... Huhuhu....

TAHNIAH kepada sesiapa yang berjaya.....

Salam sayang buat u all.... Keep in touch and stay tune with 7SKIN Kiss Me Now for a better luck....

(*actually kesemua 130 unit tu akan di hantar kepada stokis awesome kami di Ipoh (Syafiza Beauty Resources Sdn Bhd) esok pagi... hehe..

Love y'all.....
Take care of your skin, people will take care of you..

www.wasap.my/60125920867
www.wasap.my/60125920867
www.wasap.my/60125920867

7SKIN Kiss Me Now Giveaway Contest

Image
OMG!!! 7SKIN Kiss Me Now Giveaway Contest is now ON!! Backtoback action!! Special untuk semua peminat luxury foundation...

IG @7skinkissmenow sedang menjalankan Contest Giveaway kepada sesiapa yang FOLLOW, LIKE, & TAG kawan² paling massive adalah pemenang yang dicari....

NAK JOIN? Senang dan super easy!! Ikut step kat bawah ni:

1) FOLLOW @7skinkissmenow
2) LIKE contest photo 7SKIN
3) TAG kawan² seramai yang boleh

Tu je? Yes, tu sahaja.... So, CEPAT CEPAT CEPAT!!! Contest berjalan starting harini (31 Jan - 2 Feb 2018) je... Siapa banyak, dia dapat...

Pemenang akan diumumkan dalam IG dan FB 7SKIN Kiss Me Now... GOOD LUCK Y'ALL



7SKIN - Kiss Me Now®



FB : 7SKIN HQ
IG : @7skinkissmenow
Web : 7skinofficial.blogspot.com
www.wasap.my/60125920867

TIPS MENGELAKKAN MUKA NAIK JERAWAT

Image
Jerawat di muka, terutamanya jika ia tumbuh dengan banyak boleh menyebabkan seseorang individu hilang keyakinan untuk berdepan dengan orang ramai. Di bawah ini kami kongsikan dengan anda rahsia kecantikan muka bebas jerawat. Jika anda seseorang yang mementingkan kebersihan wajah atau memiliki kulit wajah yang sensitif, kami syorkan agar anda ikuti tips di bawah ini.
1) Elakkan menyentuh muka anda dengan mana² bahagian tapak tangan 2) Elakkan mengelap muka menggunakan towel yang anda gunakan untuk lap badan 3) Jangan melawat ke tempat² yang kotor 4) Pastikan muka selalu terdedah kepada cahaya matahari pagi (sebelum pukul 10) 5) Banyakkan minum air masak/mineral 6) Makan buah²an yang kaya dengan VITAMIN E dan C 7) Pastikan muka anda sentiasa bebas dari minyak (sentiasa lap muka dengan tisu muka/kain lap muka) 8) Jangan gunakan produk muka yang terlalu banyak bahan kimia (buat research tentang produk dahulu) 9) Jangan campur² produk muka pada satu² masa 10) Elakkan diri daripada terlalu bany…

ADAKAH ANDA MEMILIH PRODUK YANG BETUL?

Image
AWAS!! ANDA BERADA DI ZON CHEMICAL-FREE

- Hindari segera kosmetik berchemical anda
- Hindari segera kosmetik tiada kelulusan KKM anda
- Hindari segera kosmetik tidak berkualiti anda
- Hindari segera kosmetik tiruan anda
- Hindari segera kosmetik tiada cop halal anda
- Hindari segera kosmetik tidak fresh anda
- Hindari segera kosmetik outdated anda



PILIHLAH 7SKIN YANG DAPAT MENJAGA KESIHATAN KULIT ANDA

- Terbukti berkesan merawat kulit
- Terbukti kulit menjadi lebih gebu
- Terbukti kulit menjadi lebih cerah
- Terbukti kulit menjadi lebih lembut
- Terbukti berkesan menghilangkan parut
- Terbukti berkesan mengelakkan muka berminyak
- Terbukti dapat melindungi kulit daripada sinaran UV
- Terbukti setanding produk antarabangsa
- Terbukti mendapat kelulusan KKM (NOT1710045292K)
- Terbukti collagen foundation halal
- Terbukti tiada bahan kimia
- Terbukti menggunakan bahan² organic dari France
- Terbukti diformulasikan oleh Profesor terkemuka di Malaysia
- Terbukti wajah menjadi lebih berseri
- Terbukti mampu dimil…

BERHATI-HATI DENGAN PRODUK KECANTIKAN BERJENAMA TIRUAN YANG ANDA GUNAKAN

Image
ADAKAH KOSMETIK YANG ANDA PAKAI ORIGINAL ATAU TIRUAN?

Apa itu kosmetik tiruan?

Produk kosmetik tiruan adalah replika palsu produk kosmetik berjenama. Produk tiruan ini dihasilkan dengan tujuan untuk mengambil kesempatan untuk mengaut keuntungan atas jenama produk original.

=====
BAHAYA KOSMETIK TIRUAN
=====

Kosmetik tiruan biasanya berkualiti rendah dan yang lebih penting kosmetik tiruan mungkin mengandungi bahan-bahan beracun yang diharamkan ataupun bahan kima yang melebihi had dibenarkan.

Jadi, produk kosmetik tiruan ini sangat bahaya kepada pengguna kerana boleh menyebabkan kesan alergik, ruam, jangkitan dan boleh merosakkan kulit muka. Banyak produk kosmetik tiruan yang diuji juga didapati mengandungi bakteria dan logam berat (heavy metal) yang tinggi.

Apabila produk kosmetik tiruan ini digunakan untuk mata, boleh menyebabkan jangkitan mata. Kosmetik tiruan yang mengandungi logam berat seperti merkuri, plumbum dan arsenik boleh menyebabkan kanser dan kerosakan buah pinggang. Jika kosmetik…

PETUA-PETUA UNTUK MENCANTIKKAN DAN MENAIKKAN SERI WAJAH

Image
Semua orang mengimpikan wajah yang cantik dan menawan macam artis-artis Korea dan Hollywood... Namun, jika kita tidak usahakan, semuanya tinggal angan-angan jelah.. Artis-artis Malaysia yang kulit cantik-cantik tu pun diorang jaga muka sebab muka kita ni merupakan aset especially wanita... Muka kita ni merupakan amanah yang patut kita jaga... Sebagai wanita, kita kena usaha jugak walau macam mana sekalipun untuk mempersiapkan diri dan mencantikkan diri untuk suami kita (syurga kita tuuu) supaya kekal hingga ke jannah... Jangan sia-siakan apa yang tuhan bagi, takot nanti tuhan ambil balik.... huhu sedeyyyy.... So, petua-petua untuk mencantikkan dan menaikkan seri wajah ini boleh diamalkan oleh sesiapa je tak kira lelaki mahupun perempuan untuk merawat, mencantikkan, dan mengekalkan kecantikan wajah uolls... Insyaallahhh.... Let's take a lookkk~



1) Melicinkan dan Memerahkan Kulit Muka Ambil sebiji buah tomato yang sudah masak, lecek sehingga halus. Kemudian pupurkan di seluruh muka kita…